SZC logo

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

OM kód: 203034 | Pusztaszabolcs, Mátyás király út 14-16.

Intézmény logo

Dunaújvárosi SZC Szabolcs Vezér Technikum

HírekKözérdekű adatok
Széchenyi 2020

Bemutatkozás

Bemutatkozás

A Dunaújvárosi SZC Szabolcs Vezér Technikum  Fejér megyében, Pusztaszabolcs városában található. Iskolánk 1963–ban kezdte meg működését, akkor még Velinszky László néven.

Azóta is folyamatosan arra törekszünk, hogy gyerekbarát módon, jó légkörben, sokirányú, jól hasznosítható tudást nyújtsunk a nálunk tanuló diákok számára.

Folyamatos pályázati munkánk eredményeként tantermeink 80%-a interaktív táblával felszerelt, melyek lehetőséget nyújtanak az információs és kommunikációs technika alkalmazására és a folyamatos Internet használatra.

Az iskolában tanító pedagógusok jól képzettek, rendelkeznek a megfelelő oktatói tapasztalattal. Talán fiatalos, agilis és lojális személyiségüknek köszönhető, hogy a gyerekek nagyon ragaszkodnak hozzájuk. A mindennapos oktatás mellett pályázatokra, versenyekre készítik fel a tehetséges tanulóinkat. 

Rendezvényeinkkel, kirándulások szervezésével az élményhez juttatás mellett a gyermekek majdani felnőtt életének biztonságos irányítását igyekszünk elősegíteni. A szabolcsvezéresek közösségét összekovácsoló hagyományos ünnepeink, rendezvényeink: elsős avató, szalagavató bál, tavaszi diáknapok, ballagási ünnepség.

Minőségpolitikánk szervesen kapcsolódik iskolánk küldetés nyilatkozatához, miszerint „Önfejlesztésre képes, a megismerésre fogékony, a család és a haza értékeit valló diákok oktatására, nevelésére törekszünk.” A vezetőség és munkatársai közös akarattal, toleranciával, egy közös értékrenden alapuló, partneri igényeket kielégítő, folyamatosan fejlődő intézmény kialakítását tűzte ki célul, melynek mottója:

KORSZERŰ SZAKMA, VERSENYKÉPES OKTATÁS, CSALÁDIAS KÖRNYEZET!

Bemutatkozás

Partnereink

SZC logo

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum


Dunaújvárosi SZC Szabolcs Vezér Technikum

Pusztaszabolcs, Mátyás király út 14-16.

Telefon: +36 25/271-743

E-mail: iskola@szabolcsvezer.hu

OM azonosító: 203034

Felnőttképzési nyilvántartás száma: E-001282/2015


2024Dunaújvárosi SZC Szabolcs Vezér Technikum