Vállalkozz okosan verseny 2016.november 15

Írta: Szabolcs Vezér Web Mester on . Beküldve: Főoldal

 

 

Versenyfelhívás 8. osztályos tanulók számára

 

Tisztelt Igazgató Asszony / Úr!

 

Az iskolánk, a pusztaszabolcsi Szabolcs Vezér Gimnázium és Szakgimnázium hagyományteremtő szándékkal játékos megyei vállalkozási vetélkedőt hirdet az általános iskolák 8. osztályos tanulói számára. A Vállalkozz okosan vetélkedőre 5 fős csapatok jelentkezését várjuk. A verseny célja, hogy bevezessük a diákokat a vállalkozások világába, hogy kipróbálhassák magukat egy szakmában játékos, humoros formában. A résztvevő csapatok mindegyike apróbb ajándékot kap, s a legjobban vállalkozó csapat értékes nyereménnyel térhet haza.

A Vállalkozz okosan vetélkedő időpontja: 2016. november 15. (kedd) – 8.15- 14.00

Jelentkezni lehet a mellékelt regisztrációs lap kitöltésével és visszaküldésével az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Jelentkezési határidő: 2016. november 11.

Kérem a vállalkozó szellemű, versenyezni vágyó csapatok tanulmányozzák át a mellékelt versenyszabályzatot, hogy minél jobb eredményt érhessenek el a játék során.

A vetélkedővel kapcsolatban bővebb információval a szervező, Török Mária szolgál a 06-70-400-2682 vagy a 06- 30-579-2440–es telefonszámon.

Sok szeretettel várunk minden játékos kedvű, versenyezni és önmagát kipróbálni vágyó nyolcadik osztályos tanulót és felkészítő tanáraikat a nagy megmérettetés napján! Szívesen látjuk az iskolánkban folyó képzések iránt érdeklődő gyermekeket, szüleiket és tanáraikat is a programon, illetve nyílt napjainkon 2016. november 22-én és december 13-án!

Letölthető dokumentumok:

 

 

Pusztaszabolcs, 2016. október 21.

 

                                                                                                Üdvözlettel:           Mátyás Julianna

                                                                                                                                                                         igazgató